Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hozom-Viszem szolgáltatás

Amennyiben nincs időd elhozni hozzánk a tisztításra szoruló babaeszközödet, akkor nyugodtan válaszd a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és elmegyünk érte. Majd amikor megtisztítottuk, szárítottuk és fertőtlenítettük, akkor visszavisszük Nektek a címetekre.

Hétfői és Csütörtöki napokon vesszük fel, illetve visszük Nektek vissza a 100%-ban tiszta és fertőtlenített babaholmikat! Ez azt jelenti, hogy ha például leadod a megrendelésedet Vasárnap akkor Hétfőn vesszük fel és Csütörtökön visszük nektek vissza, valamint ha leadod a megrendelésedet például Szerdán, akkor Csütörtökön vesszük fel és Hétfőn fogjuk Nektek visszavinni. 

A hozom-viszem szolgáltatásunk már Magyarország teljes területén igénybe tudjátok venni!

 

Budapest teljes területén.

Felára: 4.990 Ft

 

Pest Megye 30 településén: 

Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Diósd, Törökbálint, Szigethalom, Tököl, Tárnok, Százhalombatta, Dunaharaszti, Taksony, Budakeszi, Alsónémedi, Páty, Herceghalom, Ercsi, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Biatorbágy, Dunavarsány, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Vecsés, Üllő, Maglód, Gyömrő és Ecser.

Felára: 5.990 Ft

 

A Budapesti és Pest megyei szállítások esetében nem szükséges dobozba csomagolni a babakellékeket, mert itt saját futáraink nagy gondossággal végzik a szállításokat, de valamilyen zsákba, zacskóba kérjük tedd be, hogy elkerüljük az apró kiegészítők elhullajtását.

 

Magyarország teljes területén igényelhetitek a hozom-viszem kényelmi szolgáltatásunkat. Ez esetben csomagküldő partnerünk a GLS lesz, aki felveszi, illetve majd visszaviszi nektek a tiszta babakocsikat és egyéb babakellékeket. 

Felára: 6.900 Ft 

 

Fontos: Amennyiben lehetséges kérjük, hogy a babakellékeket az eredeti dobozukba gondosan visszacsomagolva add majd át a GLS futárnak. Amennyiben nincs már meg az  eredeti doboza, gondoskodj a megfelelő csomagolásról, hogy elkerüld a szállítás közbeni sérüléseket. (a hibás csomagolásból eredő sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Minden esetben videó felvétel készül az általunk átvett babakellékek kibontásáról és azoknak állapotáról.)

 

A rendelésed leadását követő munkanapon a GLS munkatársai elhozzák tőletek a tisztítandó babakocsit → 1-2 munkanapon belül megkapjuk → majd 1-2 munkanap alatt tisztítjuk és fertőtlenítjük → majd pedig újabb 1-2 munkanapon belül visszakapjátok a 100%-ig tiszta és fertőtlenített babakellékeket. A teljes folyamat körülbelül 1 hét.