Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hozom-Viszem szolgáltatás

Amennyiben nincs időd elhozni hozzánk a tisztításra szoruló babaeszközödet, akkor nyugodtan válaszd a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és elmegyünk érte. Majd amikor megtisztítottuk, szárítottuk és fertőtlenítettük, akkor visszavisszük Nektek a címetekre.

Hétfői és Csütörtöki napokon vesszük fel, illetve visszük Nektek vissza a 100%-ban tiszta és fertőtlenített babaholmikat! Ez azt jelenti, hogy ha például leadod a megrendelésedet Vasárnap akkor Hétfőn vesszük fel és Csütörtökön visszük nektek vissza, valamint ha leadod a megrendelésedet például Szerdán, akkor Csütörtökön vesszük fel és Hétfőn fogjuk Nektek visszavinni. 

A hozom-viszem szolgáltatásunk már Magyarország teljes területén igénybe tudjátok venni!

 

Budapest, Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Diósd, Törökbálint, Szigethalom, Tököl, Tárnok, Százhalombatta, Dunaharaszti, Taksony, Budakeszi, Alsónémedi, Páty, Herceghalom, Ercsi, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Biatorbágy, Dunavarsány, Gyál, Ócsa, Felsőpakony, Vecsés, Üllő, Maglód, Gyömrő és Ecser.

Felára: 4.990 Ft

 

A Budapesti és Pest megyei szállítások esetében nem szükséges csomagolni a babakellékeket, mert itt saját futáraink nagy gondossággal végzik a szállításokat.

 

Újdonság!!!

 

Már Magyarország teljes területén igényelhetitek a hozom-viszem kényelmi szolgáltatásunkat. Csomagküldő partnerünk a GLS, aki felveszi, illetve majd visszaviszi nektek a tiszta babakocsikat és egyéb babakellékeket. 

Felára: 6.500 Ft 

 

Fontos: Amennyiben lehetséges kérjük, hogy a babakellékeket az eredeti dobozukba gondosan visszacsomagolva add majd át a GLS futárnak. Amennyiben nincs már meg az  eredeti doboza, gondoskodj a megfelelő csomagolásról, hogy elkerüld a szállítás közbeni sérüléseket. (a hibás csomagolásból eredő sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Minden esetben videó felvétel készül az általunk átvett babakellékek kibontásáról és azoknak állapotáról.)

 

A rendelésed leadását követő munkanapon a GLS munkatársai elhozzák tőletek a tisztítandó babakocsit → 1-2 munkanapon belül megkapjuk → majd 1-2 munkanap alatt tisztítjuk és fertőtlenítjük → majd pedig újabb 1-2 munkanapon belül visszakapjátok a 100%-ig tiszta és fertőtlenített babakellékeket. A teljes folyamat körülbelül 1 hét.