Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nekünk írtátok

★★★★★ | Horváth Éva

"Ha hiszitek, ha nem Kristóf babakocsiját nemcsak Ő használta, hanem az unokatesójának Mesinek is kölcsön adtuk. Most azonban olyan mintha új lenne, mert a BabyWash csapata tisztította és fertőtlenítette, és mindehhez még ki sem kellett mozdulnom a lakásból, mert a hozom-viszem szolgáltatással kértem a tisztítást. A végeredmény számomra is meglepő, tényleg mindenki azt hiszi, hogy új babakocsit vettünk :) "

★★★★★ | Boglárka

" Teljesen elégedettek vagyunk, gyors és precíz volt a munkamenet. A babakocsi nagyon szép és tiszta lett, mint újkorában. A használatból eredő foltok teljesen eltűntek. Szívesebben adom így másnak a babakocsit, hogy fertőtlenítve is van. Köszönöm :)"

★★★★★ | Vivien

" Köszönöm szépen a precíz, gyors munkát. Teljesen elégedett vagyok! Szuper korrektek, megbízhatóak valamint kedvesek! :) Csak ajánlani tudom Őket!"

★★★★★ | Melinda

"Kedves Lányok és Gergő! Nagyon szépen köszönjük a munkát, amit végeztetek a hozzátok küldött 2 babakocsin. Tudom, hogy most már teljes biztonsággal vihetjük benne a születendő babát. Annyira szép, és jó illatú lett a babakocsink. A farmer babakocsi pedig maga a tökély. Csodaszép. Még egyszer köszönjük, és a lemaradt utólag elküldött kosártisztítást is. További jó munkát. Nagyon jó, hogy valaki helyettünk meg tudja oldani ezt a fontos feladatot. remélem még találkozunk. Szép napot kívánunk."

★★★★★ | Rebeka

"Amit a babakocsinkkal tettetek, az maga a csoda! Mintha most vettem volna. Minden folt amire azt hittem, hogy örökre marad, eltűnt!!! :) Gyönyörű, tiszta, jóillatú kocsit kaptam vissza tőletek Nagyon gyorsan elkészült, végig tájékoztattak a folyamatokról. Nagyon kedvesek kommunikál mindenki. Nagyon köszönöm"

★★★★★ | Krisztina

"Gyönyörű lett a lányunk autósülése :) Nagyon kedvesek voltak, szép munkát végeztek. Rövid idő alatt kész is lett! Legközelebb is csak ide visszük a takarításra váró babacuccokat!"

★★★★★ | Nikolett

" Teljes szívemből ajánlom mindenkinek! Csodát tettek a penészfoltos mózeskosarunkkal. Gyönyörű lett. Nagyon rugalmasak és gyorsan visszakaptuk."

★★★★★ | Linda

"Köszönjük szépen csodaszép lett! Mintha teljesen új lenne, pedig már a 3. gyerkőcünket fogja már kiszolgálni! :) "

★★★★★ | Tünde

"Hihetetlen lett az eredmény! Teljesen megújult a babakocsink! Folyamatosan tájékoztattak és kedvesek voltak. Biztosan fogunk még hozzátok menni :)"

★★★★★ | Ibolya

" WOW és WOW, Nagyon köszönjük! Gyönyörű lett a babakocsink! Kisfiammal használtuk, és most a születendő Kisöcsi is úgy kapja meg, mintha vadi új lenne :) Nagyon szép lett! Legyen sok munkátok és szép nyaratok"