Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Hozom-Viszem szolgáltatás:
 

Amennyiben nincs időd elhozni hozzánk a tisztításra szoruló babaeszközöket, akkor nyugodtan válaszd a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és küldjük is érte a futárt. Majd amikor megtisztítottuk, szárítottuk és fertőtlenítettük, akkor visszaküldjük Nektek a címetekre a 100%-ban tiszta és fertőtlenített babaholmikat!

Partnereink a GLS illetve a Sameday futárszolgálat, akik majd minden esetben tájékoztatnak benneteket az érkezésük pontos idejéről.

A hozom-viszem szolgáltatásunkat Magyarország teljes területén igénybe tudjátok venni!

Díja: 5.990 Ft / csomag oda-vissza

Csomagolással kapcsolatos kérdések esetén keressetek minket bizalommal telefonon vagy E-mailen egyaránt. 

Fontos: Amennyiben lehetséges kérjük, hogy a babakellékeket az eredeti dobozukba gondosan visszacsomagolva add majd át a futárnak. Amennyiben nincs már meg az  eredeti doboza, gondoskodj a megfelelő csomagolásról, hogy elkerüld a szállítás közbeni sérüléseket. (a hibás csomagolásból eredő sérülésekért nem vállalunk felelősséget. Minden esetben videó felvétel készül az általunk átvett babakellékek állapotáról.)

A rendelésed leadását követő munkanapon a GLS munkatársai elhozzák tőletek a tisztítandó babakocsit → 1-2 munkanapon belül megkapjuk → majd 1-2 munkanap alatt tisztítjuk és fertőtlenítjük → majd pedig újabb 1-2 munkanapon belül visszakapjátok a 100%-ig tiszta és fertőtlenített babakellékeket. A teljes folyamat körülbelül 3-5 munkanap.

 

Fizetési lehetőségek:
 
 
Előreutalás: a megadott OTP-s bankszámlaszámra tudod utalni/befizetni (11773016-00176422), kedvezményezettnek Urbán Tibort add meg (Webáruház üzemeltetője)! Továbbá a Tárgy mezőben kérlek tüntesd fel a Neved és a tőlünk kapott rendelésed számát.
Online fizetés: bankkártyával történő fizetés, a BARION rendszerén keresztül történik!
 
Készpénzes fizetés: Erre a fizetési módra kizárólag a Szigetszentmiklóson illetve Halásztelken személyesen leadott babaeszközök esetén van lehetőség!