Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedülálló 3X-os fertőtlenítési eljárás

Magyarországon egyedülálló 3X-os fertőtlenítési eljárásunknak köszönhetően minimalizáljuk annak az esélyét, hogy bármilyen baktérium, vírus vagy gomba életképes maradjon a kezelésünk végére.

Az első lépésként Gőzzel fertőtlenítünk, ami már önmagában elpusztítja a baktériumok 99%-át, majd második lépésként az Ózont használjuk, ami a vírusok és gombák elpusztításában lesz a segítségünkre, és végül az UV-C fény segítségével erősítünk rá az olyan helyek sterilizálására, ami fokozottan van kitéve a mindennapi igénybevételnek. Ilyen például az ülőrész, a fekvőrész, valamint azok a részek, amivel a gyerek közvetlenül érintkezhet. 

Amennyiben kizárólag csak fertőtleníteni szeretnél nálunk, mert épp most vásároltál egy új babakocsit, de biztosra szeretnél menni a tisztaságát illetően, esetleg Te magad kényesen ügyelsz a tisztaságra így nem vennéd igénybe a tisztítási szolgáltatásunkat, de az idény jellegű vírusoktól vagy az általános gombák és baktériumoktól szeretnéd mentessé tenni a babaeszközeiteket, akkor bátran ajánljuk Magyarországon egyedülálló 3X-os fertőtlenítési eljárásunkat, ami Önállóan is igénybe vehető: Kattints